top of page

Even kennismaken...

Ik ben Martin Vloemans en sinds 1984 Hoofdtrainer van Tennisvereniging de Lobbelaer. Sinds 1 oktober 2018 ben ik onder naam Martin Vloemans Tennis Opleiding (MVTO) voor mezelf begonnen en verzorg ik nog steeds de tennis trainingen bij T.V. de Lobbelaer.

Daarnaast verzorg ik bij een aantal kleine verenigingen in de Gemeente Moerdijk de tennislessen. Ik ben een gediplomeerd en gecertificeerd tennistrainer en in het bezit van een A-B licentie. Tevens ben ik Tenniskids trainer bevoegd 1-2-3 certificaat en heb ik ervaring als rolstoel tennistrainer waarin ik een cursus heb gevolgd.

In mijn tijd als hoofdtrainer heb ik bijzonder veel ervaring opgedaan op hoog niveau met als grootste succes de promotie naar de eredivisie en het landskampioenschap voor gemengde tennisteams. Met spelers als Kiki Bertens, Jesse Huta-Galung, Bibiane Schoofs, Matwe Middelkoop etc. Naast hoofdtrainer ben ik in de periode 2000-2003 assistent Bondstrainer geweest in Oudenbosch en Bosschenhoofd. 

Martin aug 2018 (2019_01_12 14_50_49 UTC

,,Als tennisleraar ben ik het eerste aanspreekpunt en probeer ik de continuïteit en binding met de leden te versterken. Mijn motto is door enthousiasme, vakbekwaamheid passie en betrokkenheid een uitdagend en leerzaam les programma aan te bieden zodat iedereen jong en oud lang van dit mooie spelletje kan genieten."

MV_overMartin.jpg
bottom of page